ARNÚS-SOLEI, O ELS CAPRICIS DE LA LLUM

Colección Poesía
Quiero comprarlo
Un libro de Francesc Cabiró Gómez

Aquest poemari és un treball intimista dedicat a l’exaltació d’un espai molt especial per l’autor: El petit parc romàntic de Ca l’Arnús-Solei, situat al bell mig de la ciutat de Badalona, indret alhora enigmàtic i captivador. 24 poemes inspirats en les imatges d’una exposició fotogràfica del 2013, i que ara, cinc anys després es transfiguren en forma de poesia.
A través de freqüents incursions per aquest paratge, entre natural i esculpit per una mà invisible, un visitant va descobrint durant les diferents estacions de l’any racons, detalls, reflexos i colors, que el motiven a tornar-hi un i un altre cop.
El parc s’anirà convertint de mica en mica en el seu company de viatge preferent. Dins la seva tranquil·la atmosfera, essències i misteris apareixeran a cada pas en forma d’uns “Capricis de la llum” que l’ajudaran a portar a terme el seu particular viatge interior, farcit d’anhels, de dubtes i recances. Una llum a voltes filtrada i tènue, delicada, o d’altres més contrastada i directa, en la qual trobarà la guia indispensable per anar arribant cap al final d’un trajecte solitari de relativa descoberta.

Biografía:

Francesc Cabiró (Badalona, 1956)
Després de la publicació del seu primer llibre “Finestra fotogràfica, 10 anys de bloc” (Ed. Círculo Rojo, 2017), l’autor combina per segona vegada les seves inclinacions per la fotografia i l’escriptura amb aquest volum de poemes inspirats en un dels seus indrets predilectes de la ciutat.Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048