Josep Mª Mañé Font

Biografía:

Josep Mª Mañé Font (Barcelona, 1949): fins que va arribar als 68 anys, no havia tingut mai la intenció d’escriure una novel·la. Aquest es el seu segon llibre. El primer va ser un llibre de relats familiars anomenat “Aprenent a viure.”
La seva Carrera Professional ha estat lligada al món dels Negocis, ja que, des dels seus inicis al Forn del carrer de Sants, ha estat vinculat sempre al món del pa i la pastisseria.
Va muntar l’any 1973 una Panificadora a Montgat, també va comprar un Forn a Barcelona, el FORN PARIS del Carrer Pi i Molist. Dos anys després, va adquirir una Panificadora a Badalona, al Carrer Sant Mori, i un altre al Carrer Nostra Senyora de Lourdes. Per donar l’abast a tants Forns, va decidir aglutinar tota la producció i va
muntar PAFARISA, que va ser una important fàbrica de pa totalment automatitzada a la Ciutat de Badalona.
Més tard, va ser anomenat President d’EUROPAN, que era una Societat amb mes de tres cents socis la majoria eren els propis flequers de la ciutat de Barcelona.
L’última vinculació en aquest ram va ser l’adquisició de la Pastisseria FORN DEL CEL de La Gran Via de Barcelona, on finalment es va desvincular del món del pa i la pastisseria, l’any 1992, dedicant-se finalment a la Restauració, la Construcció i altres i variats tipus de negocis.Publicaciones de este autor...

Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048