Bruixa

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Àngels Almazán Ordóñez

No sabia com fer-ho, l’encàrrec era ben complicat. Altres vegades l’havien demanat encanteris i pocions, però aquesta vegada era totalment diferent.
L’encàrrec afectava molt seriosament al que havia estat el seu amor de jove. Aquell amor platònic que es va esfumar amb la boira del matí, però que va deixar en el seu record un polsim d’humitat, un polsim d’enyorança, un polsim de desig.
Quan la van cridar amb tanta urgència, no sabia qui era qui la demanava, no tenia idea del que es trobaria, només sabia que la bruixa més important del clan, l’havia requerit a ella i només a ella.

Biografía:

ngels Almazán (Terrassa 1963) Tenia 4 anys quan es van traslladar a viure a Sant Boi de Llobregat, on resideix encara. La seva inquietud literària i personal, l’ha portat a explorar diferents facetes. Hi he escrit poesia d’ençà que vaig aprendre a escriure-. D’aquesta frase, es desprenen cinc poemaris. -Xerrant poesia amiga, Un café en retaguardia, De amores y almas, La Incertesa de l’encert i l’últim poemari publicat aquest mateix 2019, que es titula, Sant Jordi.
També té publicats relats curts. La vida en relatos, Relatos con intimidad i Baile de máscaras (aquest últim de relats eròtics). Així com un llibre de contes infantils titulat, Set contes per a… tu!
La seva primera novel·la Venganza (2016) i ara ens presenta la seva darrera obra BRUIXA.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048