Guía emocional, un camí cap a l’alliberació

Colección Autoayuda
Un libro de Laura Prats Puigbò

Sabies que l’odi és amor no expressat? O que, sense la por al judici la vergonya no pot existir? Sabies que la tristesa és una energia sumament creativa? O que la ràbia t’activa per fer canvis que millorin la teva vida?
Cada dia sentim moltes emocions i saber gestionar-les ens acosta a allò que més desitgem: la felicitat.
Amb aquest llibre descobriràs com funciona el procés emocional i quines són les claus per comprendre i superar més de 22 emocions “negatives” amb l’objectiu de que puguis entendre el teu món interior d’una forma pràctica i senzilla. Podràs trobar respostes al malestar que et pot generar la gelosia, l’odi, el fàstic, el cansament, el dubte, l’enveja, la inferioritat, la indiferència, el rebuig, la ràbia, l’ansietat, la eufòria, la por, la culpa, o l’orgull, entre moltes d’altres.
Així, m’agradaria ajudar-te a que sentis més pau interior.
Et proposo un camí d’autoconeixement on, de ben segur, descobriràs moltes coses que tajudaran a ser més lliure i feliç.
Sense aquest coneixement caminem cecs per la nostra vida, ja que la ignorància sobre el nostre interior emocional ens aboca de ple al sofriment.
Prendre consciència sobre com funcionen les nostres emocions ens acosta a la llibertat perquè deixem de ser controlats per estats emocionals que no entenem i comencem a tenir molt més poder sobre la nostra vida. Així prenem les decisions que més ens beneficien.

Biografía:

Laura Prats Puigbò neix a Sabadell l’any 1984.
Psicòloga, ballarina, escriptora, mare i cercadora espiritual. Amb un gran interès per comprendre com funcionem els éssers humans es llicencia en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Al voltant dels 18 anys comença un camí de cerca interior, formacions, viatges, llibres, cursos.. Tot això i una forta actitud d’obertura mental la porten a descobrir el despertar de la consciència, concepte que dóna una perspectiva molt més profunda a tots els seus aprenentatges, i li permet entendre tot el que es gestava dins seu des de la seva infantesa.
La informació d’aquest llibre arriba en un moment d’una forta connexió profunda amb el seu interior.
Enten que el coneixament, la comprensió i l’amor ens fan lliures
Actualment continua treballant pel despertar de la consciència des de diversos àmbits: escriptura, dansateràpia, educació viva, psicologia emocional, alimentació conscient, connexió amb la natura, feminisme, etc.Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048