Guía emocional, un camí cap a l’alliberació

Colección Autoayuda
Quiero comprarlo
Un libro de Laura Prats Puigbò

Sabies que l’odi és amor no expressat? O que, sense la por al judici la vergonya no pot existir? Sabies que la tristesa és una energia sumament creativa? O que la ràbia t’activa per fer canvis que millorin la teva vida?
Cada dia sentim moltes emocions i saber gestionar-les ens acosta a allò que més desitgem: la felicitat.
Amb aquest llibre descobriràs com funciona el procés emocional i quines són les claus per comprendre i superar més de 22 emocions “negatives” amb l’objectiu de que puguis entendre el teu món interior d’una forma pràctica i senzilla. Podràs trobar respostes al malestar que et pot generar la gelosia, l’odi, el fàstic, el cansament, el dubte, l’enveja, la inferioritat, la indiferència, el rebuig, la ràbia, l’ansietat, la eufòria, la por, la culpa, o l’orgull, entre moltes d’altres.
Així, m’agradaria ajudar-te a que sentis més pau interior.
Et proposo un camí d’autoconeixement on, de ben segur, descobriràs moltes coses que tajudaran a ser més lliure i feliç.
Sense aquest coneixement caminem cecs per la nostra vida, ja que la ignorància sobre el nostre interior emocional ens aboca de ple al sofriment.
Prendre consciència sobre com funcionen les nostres emocions ens acosta a la llibertat perquè deixem de ser controlats per estats emocionals que no entenem i comencem a tenir molt més poder sobre la nostra vida. Així prenem les decisions que més ens beneficien.

Biografía:

Sabadell 1962.
Incansable en su búsqueda y enriquecimiento personal, desde hace años compagina cursos en ilustración (Escuela de la Dona de Barcelona), urban skecteng (Escuela Illa de Sabadell), acuarela (Escuela de bellas Arts de Sabadell) y fotografía; con un desarrollo profesional diverso donde matiza su visión creativa y personal.
Amante del yoga y la naturaleza, busca transmitir su propia sensibilidad en todos los trabajos que realiza y en los diferentes ámbitos de su vida.
Autodidacta y experimental, se inicia en este nuevo proyecto transmitiendo en color y vida las miradas internas de este libro.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048