MARIETA TRENCARREIXES I LA CLAU DAURADA

Colección Infantil
Quiero comprarlo
Un libro de Lídia Ramírez

La Marieta Trencarreixes és una nena de 6 anys, molt valenta, alegre, intel·ligent, tenaç i sincera.
Un dilluns, comença a sentir una barreja d’emocions, aprèn a jugar amb elles per alliberar-les i així curar la tristesa.
La Lluna és la seva millor amiga i la seva confident.
La Marieta vola entre núvols i papallones o amb el seu avió preferit.
Entre aventures i reptes, descobrirà la màgia, la veritat i l’amor incondicional.
La Marieta haurà rebut una lliçó per a tota la vida i els lectors, també : “La LLIBERTAT és la clau de la felicitat”.
La mesura de l’amor, és estimar sense mesura.
Agustí d’Hipona

Biografía:

Lidia Ramírez va néixer a Tarragona l’any 1985. Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, continua estudiant, investigant i formant-se sobre les innovacions educatives, la neurociència i l’educació emocional. És una eterna aprenent i autodidacta.
Actualment treballa com a mestra, tasca que desenvolupa des de l’any 2.006. Escriu l’editorial de la revista escolar des de l’any 2.012 i també, col·labora esporàdicament amb cartes d’opinió a la premsa escrita.
Els seus escrits es caracteritzen per la seva opinió crítica envers qualsevol tipus d’injustícia, i la tendresa amb la que fa reflexionar i emocionar als lectors.
Dedica el seu temps lliure a la família, a l’esport, al seu creixement personal i a conèixer món. La seva passió per l’escriptura i per la cultura són primordials. Té una debilitat particular pels contes i per temes relacionats amb la solidaritat i la llibertat.
Aquesta obra, sorgeix de la seva visió del món; és el mitjà que utilitza per ensenyar i divulgar la manera d’enfrontar-se als obstacles de la vida, donant eines als més petits per conèixer i gestionar les seves emocions. A més a més, és un exemple d’estimació i de superació pensat per treballar amb infants, adolescents o adults.
Aquest personatge, neix del sentir del seu COR i del seu pensament alliberador.
El reconeixement personal d’aquesta obra, va impulsar-la a publicar-la i somia amb una col·lecció de Marieta Trencarreixes.Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048