Moriscos. La història incòmoda

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Antonio Carrère Garriga

Després de l’expulsió dels moriscos de les Terres de l’Ebre, l’any 1610, en Miquel i l’Anna arriben il·lusionats al poble de Miravet amb la missió de repoblar la zona. La felicitat els dura ben poc ja que la jove esposa descobreix que entre les parets de la casa que habiten s’amaga una enigmàtica història del passat envoltada de misteri.
La recerca del que va passar entre les seves parets ens trasllada uns any enrere en un entorn en què les rebel·lions, els constants atacs dels pirates, la fèrria voluntat de la Santa Inquisició per aconseguir la conversió dels infidels i els intents desesperats de Felip III per recuperar l’ordre i la convivència, són els ingredients que es confabulen de forma maquiavèl·lica per construir un relat que a ningú deixarà indiferent.
Un alcalde, un barquer i una família morisca són els principals protagonistes d’una història en què l’amor, l’odi, la venjança i la injustícia s’entrellacen per teixir una trama que ens portarà a endinsar-nos en una de les parts més fosques de la història.

Biografía:

A mig camí entre el relat històric i el thriller policíac, El manuscrit del temple representa el debut d’Antoni Carreré com a novel·lista. Format com a enginyer i amb una innata curiositat pel món que l’envolta, Carreré aposta per una narració àgil i una prosa espontània, que dóna ales a la imaginació dels lectors.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048