Revelació a Can Pobla

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Joan Martí

Com a conseqüència de la persecució i de l’assetjament al qual va estar sotmès l’Orde del Temple a principis del segle XIV, un jove cavaller es resguardà entre els monjos del monestir de Sant Llorenç del Munt. Uns anys més tard, va fer-se anacoreta amb l’objectiu d’habitar una de les ermites de Montserrat i continuar en solitud la seva vida de privació, dedicada a la pregària.
Enveges, traïcions, infdelitats, recerca de tresors i crims no confessats, conflueixen en un temps on la cúria cristiana tenia tan de poder com la mateixa reialesa; la societat era castigada per la pesta negra; els mals usos, un conjunt de costums feudals, afectaven la supervivència de la pagesia i s’originaren els primers judicis per bruixeria.
Una suggestiva novel·la d’acció, ambientada a l’època medieval, on els seus protagonistes són coneixedors d’un misteri que no es revelarà fns a dia d’avui.

Biografía:

Joan Martí (Sabadell, 1963) és teòric tèxtil, dissenyador de teixits i també aficionat a escriure fcció històrica. Les seves obres són el resultat de combinar fets rellevants de la història amb una trama de misteri, aventura, intriga i fantasia.
L’emoció que aquests relats transmeten al lector, juntament amb la fdelitat i escrupolositat a l’hora de descriure els fets històrics i la seva ubicació, fan que les seves novel·les siguin amenes, de fàcil lectura i que ens aportin alguna coneixença, especialment sobre civilitzacions o cultures desaparegudes, sovint oblidades.
Les seves publicacions són: El pla de les ànimes, El puma de pedra: el llac sagrat i la darrera, finalista al premi Gregal de novel·la 2018, Revelació a Can Pobla.Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048