Secrets de poble

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Lidia Ortiz Nolasco

“Tots ocultem alguna cosa. Totes les persones, inclús les que creus que t’ho expliquen tot, guarden dins seu tota mena de secrets. El dia a dia de la gent al carrer és com representar una obra de teatre. Només es tracta d’una façana cara a la galeria”.
La misteriosa mort d’un amic de la infantesa de la Isabel, una noia de casa benestant, és el tret de sortida d’aquesta apassionant novel•la, que ens endinsa subtilment en l’estil de vida dels anys vint als pobles, amb els seus costums, tradicions i transformacions, mentre es du a terme una carrera contrarellotge per descobrir un despietat assassí que sembla haver aconseguit perpetrar el crim perfecte.
Secrets, passions, traïcions i normes socials componen aquesta trepidant i original trama, on ningú no està fora de sospita, ni fora de perill, i que ens condueix fns un final que no deixarà ningú indiferent.

Biografía:

Lidia Ortiz Nolasco (Martorell, 1972)
Després de molts anys dedicada al mon del comerç i de l’emprenedoria, llança la seva primera novel•la
Secrets de poble on barreja de forma magistral les seves dues passions: la novel•la negra i la historia de comença ments del segle XX, fent un retrat fdel del seu poble natal, i dels canvis i transformacions de l’època.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048