A reparo

Colección

Quiero comprarlo
Un libro de Jordi Domènech Lozano

Això que tens a les mans no és, ni pretén ser, una guia del GR 11, ni res que s’hi assembli. De fet no intenta ser res, només aspira poder expressar allò que vaig viure durant 32 dies. Les meves pors, les meves angoixes, les meves emocions…tot plegat dins d´aquesta formigonera que habita en el meu cap.
I això sí, en el meu singular estil. Encara hi ets a temps…

 

 

Biografía:

En Jordi Domènech va nèixer l’any 1963 a Cornellà del Llobregat, tot i què des de la seva joventut ha viscut a Parets del Vallès.
Apassionat per la muntanya ha participat en diverses expedicions a l’Himalàia, Andes, Dolomitas, Alps i a la Patagonia. Malgrat això l’estima pel territori ha fet que els seus espais predilectes siguin els Pirineus, amb un amor especial que el lliga al Cadí-Moixeró on passa infinitat d’hores perdut entre boscos,camins i crestes.
La muntanya l’ha portat també a l’univers de l’associacionisme esportiu, va ser escollit president del Centre Excursionista de Parets i posteriorment president del Club d’Activitats de Muntanya de Parets.
Sempre considerant que la muntanya es un lloc en el que disfrutar i retrobar-se i no pas un lloc on exhibirse, ha sapigut transmetre l’amor per la natura a tots els que han decidit compartir camins amb ell.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048