almogavers-II

Almogàvers II. “la Companyia dels catalans”

Colección Ensayo

Un libro de Eduard Rodés i Giménez

L’aparentment interminable Guerra de Sicília ha arribat a la seva fi. Un període de pau s’inicia a Europa i tot fa pensar que aquest cop serà duradora.
Però l’armistici no és una bona noticia per a tothom. Els almogàvers, amb un paper fonamental per a la consecució de la victòria de les forces catalano-aragoneses, veuen angoixats el seu futur. El rei els ha llicenciat i no s’albira cap guerra que els pugui donar ingressos per mantenir a les seves famílies.
La seva altíssima especialització els ha convertit en guerrers d’elit, tan apreciats pels senyors de l’època com temuts pels enemics, però també és la causa que els sigui molt difícil desenvolupar-se en qualsevol terreny fora del mon de les armes.
Un alt militar sicilià, no obstant, té una idea que serà la solució per als seus problemes. De nou l’esperança torna als almogàvers, però no poden sospitar que en el seu nou projecte hauran d’enfrontar-se amb els moments més durs i més èpics de les seves vides.
Aquest llibre és la narració novel·lada de les pàgines més glorioses, però també més fosques dels almogàvers.

Biografía:

Eduard Rodés
Nascut a Barcelona el 1957, va estudiar a la Universitat de Barcelona i va treballar un llarg període de temps a la indústria tèxtil en una empresa de la seva família.
Finalment va poder dedicar-se a la seva passió: la mar, escenari de part de la seva tasca professional més recent.
És l’autor de nombrosos articles nàutics, publicats tant en revistes convencionals com digitals, i dos llibres.
La Companyia dels catalans és el seu tercer llibre i el segon de la trilogia dedicada als almogàvers, una obra inspirada pels paisatges més recòndits de la Costa Brava, on a l’autor li agrada dedicar els moments d’oci de la seva vida.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048