Christina Stub

Christina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des de l’any 1991.

Biografía:

Christina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des del 1991.
Diplomada en Ciències Empresarials, escriptora, grafò- loga i tècnica en morfopsicologia, és fundadora del projecte ESPAI NATURA i de l’escola de grafologia i morfospicologia, ESPAI GRAFOLÒGIC GIRONA.
La seva passió i màxim “projecte de vida” és l’escriptura, tant novel·les com obres d’assaig, afció que compagina amb la feina de màrqueting a SUNSET technologies, activitats vàries en l’àmbit de creixement personal i els seus grups de grafologia i morfopsicologia.
“Sant Esteve de les Roures” és la seva sisena publicació. La primera fou la novel·la infantil “Hasse i Flama” (2010), seguida de dues novel·les d’intriga, amb el rerefons d’un despertar de la consciència:
“Año 2012 – bajo los menhires de la Albera” (2011) i “El despertar de les ovelles” (2014). Les dues últimes publicacions han estat assaigs en l’àmbit de creixement personal: “Sense ombra de dubte” (2016) i “HYGGE – el arte de cuidar el momento presente” (2017), i en té una altra en marxa sobre la veritable escolta.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048