Crucio ergo sum (o el malson d’un malmès)

Colección Novela

Quiero comprarlo
Un libro de Eduardo Corbatón Pla

Us heu sentit mai superats per una situació en la que mai havíeu pensat que us hi trobaríeu? Persones en les que havíeu posat tota la confiança i consideràveu amistats per sempre us han traït? La vida és un camí on et pots trobar en situacions límit sense buscarles, que et deixen malmès i amb ferides a la memòria. Aquest és el cas d’Eudald Matraca, protagonista d’aquesta novel•la, Crucio ergo sum (el malson d’un malmès), que veu com de forma inesperada la seva existència, més o menys lineal i pausada, es veu sotragada per dues batzegades, de diferent freqüència emocional. L’una, íntima, familiar, punyent, encara que acceptada mai serà superada; l’altra, dins l’ambient ofegant d’una crisi econòmica, el fa baixar als llimbs més foscos de la misèria humana. Tant una com l’altra, l’ajudaran a for¬jar-se com a persona i li serviran de mestratge de cara al futur.

Crucio ergo sum (el malson d’un malmès), segona novel•la d’Eduardo Corbatón Pla, autor de la novella històrica Les cartes de la calaixera (Ed. Círculo Rojo, 2016), torna a deixarnos entrar per una escletxa a la intimitat dels personatges i la relata fent-la universal per tal que tothom pugui identificar-s’hi i fersela seva.

Biografía:

Eduardo Corbatón Pla naix al número 70 del carrer Saragossa de la Sénia el 9 de setembre de 1963. És allà on, de sobte, assaboreix una llarga i profunda glopada de mestral que li omple els pulmons i el convida a obrir els ulls per primer cop.
Després de finalitzar els estudis de Magisteri a la Rovira i Virgili de Tarragona i de desaprofitar un any i escaig per l’antic regne de Lleó, comença a treballar al sector industrial desenvolupant tasques de gestió comercial, formació i logística, fins l’actualitat.
Si en la seva primera novel•la ens presenta un relat de caire històric des¬tinat a lluitar contra l’oblit i el desmemoriament forçats pels guanyadors de la darrera contesa, en aquesta segona, Crucio ergo sum, ens planteja una batalla més actual, més pròxima en el temps però no per això menys dura, crua i desigual. Amb la creació de tèrbols personatges que encarnen les misèries humanes i els més baixos instints, exposa esfereïdores situacions que, de tan comuns avui dia, hem assumit com normals. L’aspror del relat s’apaivaga amb l’aparició de comediants esperpèntics, que viuen situacions grotesques, i amb la sàtira envers una societat que, malauradament, va degenerant cada cop més cap a l’egoisme i la insensibilitat envers el proïsme..Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048