Diàlegs ‘IP. Compartint coneixements

Colección Relatos
Quiero comprarlo
Un libro de Iniciatives i Programes, S.L.

Avui el Grup IP, el formem Iniciatives i Programes, Itínere, Educare XXI i GiS. Som una plantilla mitja de 600 persones. Però tot aquest ambiciós projecte, va començar amb la capitalització de l’atur de dos joves al 1990, dos persones molt especials i estimades, els socis fundadors, el Ricard i el Dani.
Al projecte hem anat afegint-nos, pujant i baixant del tren diferents socis i sòcies, i centenars i centenars de professionals del món social i l’educació, de la dinamització, animadors i animadores
socioculturals, educadores i educadors socials, agents cíviques, informadors/es juvenils, personal de cuina, de monitoratge i d’integració social, tècniques de so, actrius i talleristes de tot tipus
d’especialitats. Al llarg d’aquests anys, hem fet concerts, exposicions, cursos, colònies, kilòmetres i kilòmetres de túnels del terror, festes holly, sales d’estudi, festes majors, parcs de nadal i parcs d’inflables…
Durant aquests 29 anys hem organitzat tallers per joves, pel personal tècnic d’ajuntaments, jornades participatives per veïns i veïnes, dinàmiques de motivació per professionals de sectors diversos…
Tots els nostres projectes tenen un objectiu final comú, contribuir a construir una societat més justa, més cohesionada i més lliure.
Darrera de cada servei, de cada centre obert, cada espai jove, cada punt d’informació, centre cívic, casal de barri o de gent gran, escola bressol etc… Hi ha la voluntat de contribuir a fer una societat on tothom tingui les mateixes oportunitats. Volem treballar per aquests objectius i treballem per aquests objectius.
Són els nostres objectius, aquest és l’ADN de l´empresa. Gràcies a totes i tots, gràcies especialment a aquells dos joves que van iniciar aquesta aventura.

Reobrir” el bloc diàlegs

Descubre algunas reseñas de este libro

Biografía:

“Més de 25 anys d’utopies concretes, més de 25 anys d’innovació i compromís”

Escrivim poc. Aquesta és una frase que ens repetim en les reunions de treball i ens les trobades entre professionals del sector. En general és veritat que escrivim poc, ens parem poc a reflexionar sobre el que fem, com ho fem i com ho podem millorar. No som conscients de tot el coneixement que generem i de com d’útil podria ser si el compartíssim amb la resta de professionals.

Conscients d’aquest fet l’any 2018 vàrem decidir “reobrir” el bloc diàlegs (linkar con www.dialegsip.com )  que un grup de professionals d’IP varen impulsar fa més de 15 anys. La intenció actualment igual que en el seu inici, és trobar un espai on compartir experiències, reflexions, coneixements i punts de vista sobre diferents accions, projectes, serveis i polítiques adreçades a la millora del benestar de les persones.

Volem agrair als i les professionals d’Iniciatives i Programes que han “dialogat” en el nostre bloc durant aquest any i mig de vida. I molt especialment, a les col·laboradores i col·laboradors, professionals d’altres àmbits que sovint ens inspiren i són referents per nosaltres i que també han aportat el seu coneixement al bloc diàlegs.

Ens fa molta il·lusió poder fer un altre pas endavant en aquest projecte i recollir en el present llibre tots aquests articles de temes com la igualtat de gènere, acompanyament a les famílies, recursos socioeducatius, gestió cultural i molt especialment la secció UNA EDUCACIÓ DE CINE del nostre estimat company Daniel Fernández Serres.

Esperem que gaudiu moltíssim d’aquesta lectura i que aquest fet us engresqui a escriure per compartir la gran quantitat de coneixement que cada un i una de vosaltres genereu i acumuleu en la vostra tasca, a cada centre i projecte dia a dia, curs a curs.

Autors i autores dels articles:

 • Aitor Irayzoz
 • Anna Campàs
 • Daniel Fernández
 • Diana Perea
 • Esther Blanco
 • Jonàs Gnana
 • Judit Feixa
 • Mar Gaya
 • Mario Granados
 • Nines Alquezar
 • Pep Montes
 • Susana Pérez

Coneix-nos més a la pàgina web: www.grup-ip.cat i no et perdis cap article nou a www.dialegsip.com

Twiter:  @GrupIP

Linkedin:   /iniciativesiprogrames

 Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048