el-darrer-cant

El darrer cant d’Amador Famadas

Colección Novela

Un libro de Pau Saavedra Bendito

El REI DELS TENORS. Així qualificava la premsa, l’any 1926, al cantant gironí Amador Famadas. Una dècada més tard els diaris documentaven la seva darrera actuació als escenaris. Qui va ser Amador Famadas i per què va deixar de cantar quan es trobava en el cim de la seva carrera operística? Això és el que es proposa descobrir el narrador, un historiador que troba en la seva investigació un camí per deixar transitòriament els seus problemes d’addició a l’alcohol. El darrer cant d’Amador Famadas és una novel·la que combina la ficció especulativa amb el rigor històric, la narració amb la reflexió, i ens acosta al personatge històric a través dels fets documentats i la imaginació del seu biògraf.

Biografía:

Pau Saavedra Bendito (Figueres, 1973)Treballa com tècnic d’arxiu al Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona, especialitzat en documents audiovisuals, i en el seu àmbit professional és autor del llibre Los documentos audiovisuales. Qué son y cómo se tratan (Trea, 2011). La seva formació arxivística li ha permès conèixer de primera mà els documents com a font per a la seva inspiració literària.

Es va estrenar en el terreny de la ficció amb el relat La amanita (Emboscall, 2005), i més endavant va escriure L’última voluntat d’en Gustau (premi de narrativa Sant Narcís 2009) i el recull de relats Una pizca de fortuna (Ediciones Albores, 2014). Ha fet incursions en la ciència-ficció i en el gènere fantàstic amb la novel ·la curta El vertedero de las gaviotas (Ediciones Albores, 2016) i la novel·la El vientre de la serpiente (Amazon KDP, 2017). Sense abandonar el terreny de la ficció, el seu interès se centra actualment en la recerca històrica.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048