el-meu-pare-i-jo

El meu pare i jo

Colección Novela

Un libro de Imma Pratdesaba

Aquesta és una història psicològica de qüestiona-ment moral i degradació emocional.  Una novel·la transgressora on el principal tema és la dependència emocional, però, l’obra també explora altres temes, com l’amor tòxic,  la família, l’amor prohibit o con-trari a la moral social, el procés de maduració propi de la joventut, la pèrdua de la innocència…

Superats els efectes emocionals i psicològics d’una relació incestuosa, el personatge principal, l’Anna, farà una evolució personal cap a una dependència que la portarà al desfici i a la por atroç a perdre a la persona estimada. En la seva bogeria, a més d’un patiment desmesurat i d’un alt grau d’inestabilitat, adoptarà comportaments roïns i malèfics per evitar aquesta pèrdua. Tot plegat i en el transcurs de poc temps la portaran a una degradació personal a tots nivells  i finalment a l’autodestrucció.

El relat està esquitxat de petits referents en el camp de la literatura, la filosofia i l’art, que indueixen a fer reflexions amb un cert missatge explícit. 

Una novel·la psicològica que descriu una vinculació afectiva excessiva. En definitiva, una relació malal-tissa.  

Un relat d’una relació d’incest consentit agreujat per una dependència extrema. Una narració que descriu el curt camí que hi pot haver entre la felicitat i l’au-todestrucció.    

Foto de portada JÚLIA PRATDESABA ESCRIG

Biografía:

Va néixer a Tona (Barcelona). Després de cursar els seus estudis de psicologia a la Universitat de Barcelona, va compaginar durant molts anys una Consultoria de Recursos Humans (psicologia industrial) amb l’exercici de la psicologia clínica a la seva consulta privada.

Tot i haver rebut diferents premis en con-cursos literaris, aquesta és la seva prime-ra novel·la. Tant en aquesta obra com en tots els relats anteriors, la seva escriptura es pot definir com de ficció psicològica. La caracterització interior dels seus personat-ges, les seves evolucions, els conflictes i els processos mentals que s’originen a partir de les circumstàncies externes, queden ben definits en la seva narrativa. 

Per tant, les seves trames són bàsicament psicològiques, prioritzant l’autora el mo-nòleg interior i les emocions que sorgeixen a partir dels pensaments o sentiments dels personatges.   

www.immapratdesaba.com

imma@immapratdesaba.comContacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048