Foc Nou. Reflexions del tercer mil·leni | Editorial Circulo Rojo

Foc Nou. Reflexions del tercer mil·leni

Colección Poesía

Un libro de Quim Benet

En aquest llibre presento una selección dels assajos i poemes que he anat publicant a internet amb els anys, de temàtica social o religiosa. També hi he inclòs algun microrelat de temes diversos relacionats, directament o indirectament, amb l’espiritualitat.
Si vols aprofundir en les qüestions esmentades en aquest recull, avui tot està disponible a internet. No recomano que utilitzis el nom del Pare per a fer cerques: l’enemic fa temps que el sap. S’ha anticipat i ha minat el terreny.
Utilitza preferentment el nom de la Mare, el del nostre Pare i Mare Celestial o el de la nació del Regne, Cheon il guk. Encomana’t al Cel i que tinguis sort.

Biografía:

Vaig néixer a Terrassa el 1962. Sóc llicenciat en Educació Física per l’INEF-C de Barcelona (1986). He assistit al taller d’escriptura de na Fina Ginesta, a la biblioteca Bd2 de Ca n’Anglada, a Terrassa. Estic casat amb la Najat des de fa prop de vint any. Ja en fa una dotzena que vaig començar a enviar algun escrit al Diari de Terrassa i a publicar al web relatsencatala.cat.  Alguns dels meus microrelats, poemes i assajos els he fet traduir a l’anglès i els vaig publicant al meu bloc a Medium.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048