LA RITA I EL LLORO

Colección Cuento
Quiero comprarlo
Un libro de Margarita Torrent Quetglas

Els contes de la Rita

La col.lecció Els contes de la Rita conté una sèrie de contes per nens petits de 2-3 a 6-7 anys. El principal objectiu és que els nens s’ho passin bé, estimulant així el seu interés per la lectura i facilitant el manteniment de la seva atenció en un fil argumental.

Els protagonistes son la Rita i el seu entorn, les històries dels contes son senzilles i properes als nens i cada conte inclou algún element d’intriga o sorpresa que afavoreix la participació dels petits i la interacció amb el narrador.

Biografía:

Na Margarita Torrent Quetglas és llicenciada en Filosofía i Dra. en Ciències Biològiques. S’ha dedicat a la recerca en el camp de la Biologia i ha publicat diversos articles científics.

La seva afició pels contes infantils va començar de nena, quan escoltava les rondalles que els grans acostumaven a contar en el seu poble natal (Ciutadella de Menorca). Amb el pas del temps va ser ella la narradora de lo après i de històries improvisades. En aquesta experiència es basen els contes que ha escrit i il·lustrat amb un doble objectiu: que els adults disfrutin contant i els nens escoltant i participant en les històries.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048