Les Olors de la vida

Les Olors de la vida

Colección Novela

Comprar libro
Un libro de Mª Angels Piñol

Les olors formen part important de la vida igual que els altres sentits, però en aquest cas parlem del sentit de l’olfacte. Per ser el més primitiu i el més desconegut pels humans.
Les olors van directament al cervell, i tenen memòria. Tots aquells records i sensacions que sentim quan una olor ens ve a la memòria, ens trasllada al moment en que vàrem sentir aquella olor per primera vegada, i que va significar per nosaltres. A vegades poden ser responsables de l’estat d’ànim què tenim i beneficiosos per la salut.
Aquest llibre explica perquè l’olor és tant important per poder sobreviure. Com és produeix a nivell neurofisiològic, i presenta situacions de diverses persones de diferents indrets i edats, que ens relaten les seves sensacions i emocions en relació a la memòria de les olors. Podrem viure de primera mà, com han influït en les seves vides, tant les bones com les males olors.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Mª Àngels Piñol Torelló
Nascuda a Barcelona un 17 d’octubre, jubilada, continua fent alguna classe o xerrada. Viu entre Sant Cugat del Vallès i Begur.
Infermera, llicenciada en Humanitats, DI en Neurociències. Ha treballat compaginant l’assistència amb la docència, i la gestió en hospitals i universitats. Ha estat professora a set escoles d’Infermeria de universitats de Catalunya i Andorra, i d’altres centres docents.
Ha fet capítols de llibres, articles i correccions científques, en relació als estudis de la seva professió la Infermeria.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048