PER MEMÒRIA. Vivències d’en Vicent de na Dolors

Colección Relatos

Quiero comprarlo
Un libro de Jean Serra

Des de la seua pubertat i fns als seus últims dies de vida, el meu pare va ser un voraç lector, adquirint una àmplia cultura. A part dels clàssics de l’Anarquisme internacional, li agradava els escriptors humanistes, de base cristiana. El personatge que més admirava era Jesús. Mai no va ser antirreligiós i el seu anarquisme era d’arrel no-violenta.
Ell no era un escriptor. Si va decidir escriure les seues “vivències” va ser perquè volia deixar testimoni del que havia viscut. No l’interessava escriure una autobiografa ni unes memòries, ja que li semblaven pretencioses i ell no es considerava mica important.

Biografía:

Nascut a El-Biar, Alger (Algèria) en 1952, fill de pares eivissencs republicans, exiliats de la dictadura de Franco.

En aquest volum d’Obra poètica, 1975-2012, he suprimit poemes i poemaris prescindibles, acceptant tots aquells poemes que, des de 1975 fins al 2012, mantenen una continuïtat sincera i vertadera, gens forçada i que reflecteixen l’evolució de l’experiència interior, a vegades eco del món artificial, ple de conflictes bèl·lics, talment una nova era de barbàrie.

Tot i poder definir la meua poesia com una meditació sobre la condició humana, això també implica permetre que la meua poesia sigui essencialment lírica, amorosa i eròtica. Però també meditativa sobre l’existència profunda de la vida, desvetllant els seus secrets que sols per la paraula poètica poden ser coneguts i compartits.

La Naturalesa i el paisatge tenen un gran protagonisme simbòlic que acompanya el pensament del poeta, perfent al llarg del temps un recorregut poètic sensible als misticismes amb l’objectiu de millorar la vida amb la veritat de la paraula poètica.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048