poemari-d-una-vida

Poemari d’una vida invisible

Colección Poesía

Un libro de Neus Jané Roca

Poemari d’una vida invisible és un recull de poemes escrit a estones robades, des del cor. El títol no és en va. Una vida invisible que traspua en cada poema i etapa de vida en que ha estat escrit. Aquest llibre és una conversa entre el meu jo i el meu ésser, entre el que crec ser i el que sento que sóc. Sovint lluita que busca la pau per retrobar-se i empoderar-se en una mateixa essència. Ha estat un camí llarg, perservant i tal i com representa l’animal de la portada, l’elefant, impregnat d’una força que surt de mi.

Convido a llegir els poemes i endinsar-se en l’energia que ho impregna.

Biografía:

Neus Jané Roca, nascuda a Barcelona l’any 1972 al barri d’Horta.

Durant molts anys vaig compaginar la meva passió pel teatre i l’escriptura. Com a actriu m’he format en diferents escoles d’interpretació: Col·legi del teatre, Timbal, Memory i amb la Txiqui Berraondo i Manuel Lillo. Alguns dels meus treballs com a actriu fns el 2010, han estat la col·laboració en la pel·lícula El Perfum: Història d’un assassí estrenada el 2006, El horror de la dama del Lago presentada al festival de Sitges el 2010, col·laboracions en obres de teatre i la sèrie de TV3 Setze dobles. En paral·lel sempre he escrit relats breus i poesia. Aquest últim format sovint relatat a través de la mirada fotogràfca amb fotografes fetes per mi.

Sóc mare, mare soltera, una gran decisió que com bé diuen et canvia la vida i sí, la va canviar per a molt millor. La Sara la meva flla, ha estat qui ha inspirat la força per publicar i reemprendre el meu camí, un altre cop, dins d’aquesta ruleta emocional que és el món de l’art.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048