vides-de-fusta

Vides de fusta

Colección Novela

Un libro de Martí Batalla

Els Bassas són una família benestant que viu a Sarria pero al jardí tenen un arbre que no dóna fruits i, a més, s»ha fet massa gran, i l»han de talar.

De la fusta de l»arbre, un platan, en sortira una preciosa guitarra amb veu i pensaments propis que anira passant de ma en ma, amb diferents i singulars propietaris, tot acumulant vivencies i emoc1ons.

Vides de fusta és un viatge fantastic, cíclic i vital que ens emocionara i ens colpira, un relat generacional i crític amb una societat sovint massa despota, en certa mida, Vides de fusta té part d»autobiografia.

Martí Batalla i Busquets és un músic excepcional, té la particu­laritat de transmetre els seus sentiments oberta i sincerament, no se n»amaga. Com a escriptor fa servir la mateixa fórmula, s1 ens emociona escoltantlo, ara ho fa llegint-lo.

Biografía:

Martí Batalla i Busquets va néixer a Barcelona l»any 1962. Al ser prematur el van haver de posar a la incubadora i, degut a l»accés d»oxigen, va quedar cec. Des de ben petit va posar una atenció especial per la guitarra i estudia música amb el mestre Joan Furió i a l»academia del mestre Juan Francisco Garrido, amb el mestre Guillem Pérez i Quer. Obtingué la titulació en grau superior com a professor de guitarra al Conservatori del Liceu. Rebé classes de música brasilera amb Euclides Matos. Participa en diverses orquestres de música de camera, en ocasions, com a solista. Estudia lnformatica Musical i altres instruments com l»orgue electronic i l»harmonica. Des de l»any 2005 fins al 2015 forma part del grup d»havaneres Aigua Dol<;:a L"any 2014 obtingué el segon premi en el concurs d"havaneres Firamar de Sant Pal de Mar amb l"havanera El cant de la mar. Des del 2016 fins al 2019 va pertanyer a l"Associació de Músics del Carrer IAMUC-BCN) i fou músic del metro. Ha escrit articles de música per a les publicacions de l"As­sociació de Músics de Carrer i la d"El Triangle de Sants. Vides de fusta és el seu primer treball en formal de llibre, un relat vital i cíclic ple de referencies al món de la guitarra. Per en Martí. la música i la literatura són els mitjans per comunicarse amb un públic que no veu, pero a qui vol mostrar els seus sentiments més íntims. Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048