L’ofici d’historiador: El moodle a la classe d’història

Colección Docencia o aprendizaje
Un libro de Rafael Olmos Vila

Aquest projecte té una finalitat doble: per una part significa el Treball Final del Màster d’Educació i TIC de la UOC, i per altra respon a les inquietuds i problemes que trobem dia a dia com a professors d’institut de secundària.
Suposa el desenvolupament del curs b-learningd’Història Contemporània de 1er de Batxillerat, on gràcies al suport de les tecnologies a l’aula, creant un Espai Virtual d’Aprenentatge (EVA) aconseguirem major participació de l’alumnat en la construcció del seu coneixement i aprenentatge.
Com? Amb la plataforma moodle, possibilitant el ràpid i senzill accés a textos, fotografies, vídeos, cançons, poemes, caricatures…que ens ajuden a veure amb els nostres ulls el passat com història viva. Amb una metodologia basada en learning by doing. Què millor forma d’aprendre Història que fent la història? interpretant el passat amb la matèria primera com són les fonts històriques. La comunicació i la interacció són la clau per fonamentar el coneixement socioconstructivista.

Biografía:

Rafael Olmos Vila (Valencia, 1980). Licenciado en Historia por la Universidad de Valencia, actualmente es profesor de educación secundaria de Geografía e Historia, centrando sus trabajos docentes en la renovación didáctica de la Historia (El trabajo monográfico de investigación. El taller del historiador) y las nuevas tecnologías en el aula (Medios de Comunicación y TIC en el aula), contribuyendo con su colaboración en las VIII Jornadas de Intercambio de Experiencias Docentes: Las Competencias (CEFIRE 2008).Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048