Rasetti&Co. Una història de banquers

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Gerard Palacín Artiga

Entorn de la darrera crisi la darrera crisi financera (la darrera, no l’última), el relat segueix la vida i miracles d’uns homes que hi van participar amb entusiasme i de les misèries i la irresponsabilitat d’alguns financers i polítics que la van fer possible.
A la pregunta de si aquesta crisi, o una de semblant, es pot repetir, la resposta —o els vaticinis— ens diuen que sí, amb tota seguretat, perquè les mesures preses són totalment insuficients i el poder econòmic, des que ha posat la grapa sobre el poder polític, ha deixat clar que mai se n’apartarà de forma voluntària, si més no mentre duri aquest sistema de “selecció natural” en la que els més ben col·locats en la carrera de la vida en surten beneficiats.

Biografía:

Gerard Palacín Artiga va néixer a Reus el 1940. És economista per la Universitat de Barcelona. Ha treballat durant 48 anys en una entitat financera ocupant responsabilitats diverses i guarda molts bons records d’aquella època prodigiosa.
Ara s’estrena en el difícil art d’explicar històries, en aquest cas històries financeres que van acabar amb la brutal crisi encetada l’any 2007-2008 i que ha repercutit en l’augment de les desigualtats socials.Contacta con nosotrosLos campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048