ÀNIMA D’ACER

ÀNIMA D’ACER

Colección Novela

Un libro de Anna Casamitjana i Costa

Aquesta és la història de la Maria, una dona valenta, independent i apassionada nascuda durant la segona dècada del segle XX i també la de la seva mare, la Blanca, una cantant lírica, ambiciosa i egoista que anhela per damunt de tot ser una gran estrella, desig que es trunca quan queda embarassada. Un terrible incident, però, li posa en safata la possibilitat de canviar per sempre la seva situació i eliminar a qui més odia: el seu marit.
Quan la Maria es fa gran s’allunya tant com pot de la llar materna i gràcies a un curiós testament es converteix en mestressa de la seva vida fins que un dia el passat truca a la porta. El seu esperit aventurer, la curiositat i la Rita, la seva millor amiga, l’empenyen a buscar respostes i descobreix que allò que creu perdut s’amaga molt a prop embolcallat per un secret.
Els anys passen i els reptes s’acumulen. Alegries, plors, preguntes, misteris i la necessitat de sobreviure modelen el seu tarannà i aleshores, quan menys s’ho espera, els fantasmes tornen i revelen la veritat.
És un relat ple de coratge, tenacitat, superació, odi i amor.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

L’autora: l’Anna Casamitjana neix a Barcelona a principis dels anys 60. De ben petita la seva mestra l’anima a escriure contes que es publiquen a la revista de l’escola. Per circumstàncies familiars no pot començar la carrera de periodisme, però mai deixa de llegir i escriure, disciplines que l’apassionen i que compagina amb les seves obligacions laborals. Lectora de Pedrolo, Calders, Lackberg, Fuster, Santos, Tolkien, Follett, Christie, Conan Doyle i molts d’altres, finalment s’atreveix a escriure la seva primera novel∙la Ànima d’acer a partir d’un relat que livan explicar de petita i que sempre l’ha fascinat.
Altres publicacions: PRÓXIMA ESTACIÓN: PROVENÇA. Relat seleccionat per Francesc Miralles i Sandra Bruna i publicat per SB-eBooks dins del llibre 10 Relatos para tí.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048