Ànimes de sal | Editorial Circulo Rojo

Ànimes de sal

Colección Novela

Quiero comprarlo
Un libro de Josep Busquets

Quan el tren s’atura a l’estació d’un petit poble de la costa, els tres desconeguts que arriben no s’imaginen que aquell fnal de trajecte serà el principi d’un complot carregat d’enganys, traïcions i venjança.
Ànimes de sal és el retrat d’una societat tancada, ambientada als anys cinquanta en una vila costanera de costums i vida marinera que es debat entre la modernitat i els valors tradicionals.
Les vides dels tres personatges s’entrellacen a l’entorn de la fàbrica de teixits més important del poble, el contraban, els pescadors i el barri d’immigrants.
Una colpidora novel·la plena d’amor i coratge en una època de repressió on les relacions de poder i submissió marcaran les vides dels tres personatges a partir del mateix moment en què arriben.

Biografía:

Josep Busquets (Malgrat de Mar, 1965) és músic i compositor. El seu treball es centra en l’orquestració per a cinema, teatre, dansa i televisió, ocupació que
comparteix amb la docència.
La gramola de l’Edèn, la seva primera novel la va ser finalista al premi Ramón Llull i va guanyar el premi Gregal 2016 de novel la històrica.
Ànimes de sal és la seva segona novel la, amb la que va quedar fnalista al Premi Josep Pla 2019.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048