Autodeterminació Del laberint català al problema espanyol

Autodeterminació Del laberint català al problema espanyol

Colección Ensayo

Un libro de Jesús Gellida Albiol

Negociació o desobediència?
Del referèndum de l’1-O, a la presó i l’exili. De la fi dels somriures, a la primavera catalana. Del judici de la vergonya, a la resistència del tsunami democràtic. De la dignitat d’un poble, a l’ombra de Societat Civil Catalana. De la investidura republicana, al déjà vu català.
De la deriva de l’Estat espanyol, a la hipoteca del 155. De la judicialització de Rajoy, als recels de Sánchez. De la corrupció, a la tempesta perfecta. De la retallada de drets, al gir global a la ultradreta. Del final agònic, a la política en temps de coronavirus.
De la repressió, al conflicte democràtic. Del fracàs Comú, al Front republicà. De la criminalització, a desafiar a l’establishment del règim del 78. Del cop a Catalunya, a la moció de censura. Del “A por ellos”, al diàleg. De la mobilització, a l’autodeterminació.
Una radiografia dels temps recents més convulsos de la política catalana i espanyola, que pot contribuir a reflexionar per obrir un nou horitzó per la República i la justícia social.

Biografía:

Jesús Gellida Albiol
Politòleg, investigador social i escriptor. Col·labora amb la publicació mexicana “Pensamiento Libre”, és analista polític al Canal 21 i altres mitjans de comunicació, escriu periòdicament al Diari de Tarragona i als diaris digitals del Camp i de les Terres de l’Ebre, i a Rebelion.org.
És autor de diverses publicacions, de les que destaca el seu primer llibre “El canvi global. Un peu a les institucions i mil als carrers”.

Politólogo, investigador social y escritor. Colabora con la publicación mexicana “Pensamiento Libre”, es analista político en el Canal 21 y otros medios de comunicación, escribe periódicamente en el Diario de Tarragona y en los diarios digitales del Camp y de les Terres de l’Ebre, y en Rebelion.org. Es autor de varias publicaciones, de las que destaca su primer libro “El cambio global. Un pie a las instituciones y mil en las calles”.

@jesusgellidaContacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048