Cento Nuesa

Biografía:

Estilista, artista, alegre, creatiu, autèntic, natural i boig. Però sobretot, rebel, diva i atrevit, així el defineixen les seues col·legues.

Vicent Llopis Calbo, conegut com a Cento Nuesa, naix a Beniarrés (País Valencià) el 19 de novembre de 1996. De ben xicotet volia ser cantant, però al pas del temps, s’adonà que mai ompliria un estadi i optà per quedar-se nuet a la poesia.

Les seues primeres petjades són esborranys, vivències per retrobar-se, per descobrir tot allò que mai havia sentit. Al pas del temps, s’inspira amb l’amor lliure, amb el sexe sense tabú, amb els seus éssers estimats i comparteix històries del dia a dia de persones anònimes, menys per a ell. A més, intenta desconstruir-se en cada escrit per a tornar a construir-se.
En 2017, decideix prendre el vol per a lluir les seues ales a Benimaclet, on cursà Assessoria d’Imatge Personal i Organitzador d’Esdeveniments. De dia, estudiava com un adolescent, però quan el sol s’acomiadava, amb la seua amiga, entre copa i copa, i alguna cassalla, recitava aquells dolços versos.

En març de 2018, naix el seu xicotet fill, amb el nom de “Munay” (Ed. Ringo Rango), un cant a l’amor d’adolescència.
En 2020, en ple confinament, grava “Poemes x a tu” un EP per a totes les plataformes digitals.

Amb aquest llibre, es nota la maduresa de l’autor i al mateix et convida alliberar-se de tots els malsons.Publicaciones de Cento Nuesa

Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048