Jaume Pujol Ramo

Biografía:

Va néixer a Gironella (Berguedà) l’any 1959 i als tres anys es va traslladar a Campdevànol (Ripollès). Des de fa més de trenta anys viu a Viladecavalls (Vallès Occidental). És físic i catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, on hi ha desenvolupat tota la seva carrera acadèmica. A part d’articles científics és autor de varis llibres d’òptica visual i ciència del color.

Arran de la pèrdua de la seva dona Araceli, a finals del 2017 va iniciar la seva activitat poètica. A principis del 2018 va participar en el taller La paraula interior impartit per Laia Noguera, autora del pròleg del llibre. A l’octubre del mateix any es va matricular a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha cursat Poesia amb Laura López i El camí del haiku amb Abraham Mohino. Té previst completar tot l’itinerari de poesia que ofereix l’escola.

És membre de l’Associació de Poetes Terrassencs i del grup de poesia Reversos. Igualment forma part de l’organització de Rauxa – setmana de la poesia de Terrassa.

El teu somriure és el seu primer llibre de poemes publicat. Aquesta obra sorgeix com a homenatge a la seva esposa arran de la seva mort. Expressa i canalitza l’explosió de sentiments que aquesta pèrdua li ha produït.Publicaciones de este autor...

Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048