José Luis Gutiérrez Gallego

Biografía:

José Luis Gutiérrez Gallego (Peñarroya-Pueblonuevo, 1950).
Diplomat en Magisteri en l’especialitat de Ciències Socials. Es va traslladar a Girona on va exercir la seva professió. Va ser membre actiu en les trobades de les escoles associades de la UNESCO, va participar en el projecte europeu Comenius i en el II Simpòsium sobre l’Ensenyament de les Ciències Socials. Ha estat sempre sensible als problemes de tipus social, econòmic, cultural i polític. Després de 37 anys dedicat a l’ensenyament, avui està feliçment jubilat i dedica part del seu temps a escriure.
És l’autor del relat “Yo, DUC” i del conte “DUC, el gos que no volia perdre la llibertat” escrits, el primer, arran de la pèrdua de la seva mascota, en el qual busca conjugar passió, bellesa i amor pels animals, però, com en qual sevol experiència de vida autèntica, no hi pot faltar la mort i, amb aquesta, el dolor; i, el segon, amb la finalitat de donar a conèixer als més menuts la importància de les atencions que necessiten els animals. Els guanys els destina a les protectores d’animals gironines.
En aquesta novel·la, El niu de l’odi, fa una crítica social, política, econòmica i cultural del moment en què vivim, i hi destaca la influència negativa que exerceix l’entorn en els personatges i una trama sexual sense prejudicis que posa de manifest la necessitat del sexe en les relacions humanes per l’energia positiva que ens transmet, sempre que es desenvolupi d’una forma natural, necessària i racional. Els guanys els destina a la Fundació Miquel Valls dedicada a la investigació i ajut als familiars dels malalts d’Esclerosi Lateral Amiotròfca (ELA).Publicaciones de este autor...

Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048