Cançons per passar una guerra

Cançons per passar una guerra

Colección Novela

Comprar libro
Un libro de David Estudillos Humanes

Cada cop que entro i tanco la porta, em trobo sol en aquest racó de món i m’envaeix una desagradable sensació de buit, però sé que amb mi aquí dins tinc la medicació més adient per al meu cor. Una cosa que em fa sentir alleugerit i guareix els mals per una estona i fa foragitar la solitud. A casa, mai em trobo del tot sol perquè duc amb mi un petit tresor, un fidel amic sempre disposat a fer-me costat quan el necessito i que no em falla mai. Sap com ningú fer servir les paraules oportunes a cada moment i en ell trobo respostes i ànims. No és cap secret. Tinc el rocanrol.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Nascut a Lleida el 14 de juny de 1975. Creix al barri de Cappont de la ciutat de la boira. Als seus gairebé quaranta anys ha escrit la seva primera novel·la basada en una de les seves passions: La música.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048