cartes-a-les-estrelles

Cartes a les estrelles

Colección Poesía

Un libro de Xavi Benigni

Hi ha un noi especial que de dia arregla telèfons i de nit escriu poemes mentre parla amb les estrelles, i aquestes el coneixen com El Petit Poeta. Per poder escoltar-les millor, ha muntat un gronxador al sostre de casa seua.
El Petit Poeta amaga un secret, i és que a la seua botiga no només arregla telèfons: a alguns clients, aquells més tristos i angoixats, també els intenta arreglar la ment. Perquè aquesta màgia funcioni, necessita vint-i-set poemes. N’escriu una cada dia, durant cent dies. Ni una de més, ni una de menys.
Llavors, les envia al telèfon de qui ho necessiti per ajudar-lo a reflexionar, per reorganitzar les seues prioritats o bé per recuperar la confiança perduda. També per ajudar-lo a retrobar l’amor, ja sigui per algú, per ell mateix o per la vida.
Quan un client necessita salvar-se, el Petit Poeta se n’adona molt ràpidament. Després de tot, ja fa més de cent anys que escriu poemes i arregla cors des del seu palau. Se n’adona mentre treballa en els seus telèfons mòbils que, com a objectes personals, amaguen els seus pensaments, desitjos i les seues emocions més íntimes. Per fer-ho, tria les persones que necessiten alguna cosa, però no saben ben bé què és. D’aquesta manera, els seus poemes poden ajudar-les. El principal objectiu és que els utilitzin per viure, estimar, curar-se, enamorar-se o inclús per demanar disculpes.
No obstant això, ell també necessita salvar-se, i ho ha sabut gràcies a tres històries: tres vides que ha arreglat i que, al cap i a la fi, increïblement, li han arreglat la seua. Li han fet entendre que ha d’anar a recuperar una persona sense la qual no pot viure. Però, abans de començar el seu viatge, el Petit Poeta ens deixa vint-i-set poemes que són com un mapa o instruccions per fer-les servir quan necessitem reconstruir-nos, entendre’ns, agafar forces i transformar-nos com les papallones, i que, finalment, puguem ser la millor versió de nosaltres mateixos.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Xavi Llambrich Franch (Deltebre, 11 de juny de 1998), també és conegut com a Xavi Benigni. Als 14 anys va publicar la seva primera carta al director al Diari de Tarragona anomenada «Un somni d’un nen de 14 anys», la qual es va viralitzar. Als 15 anys va ser el guanyador dels premis Ebreliders en la categoria Joventut. Als 17 anys va sortir guanyador de la província de Tarragona al Festival de Curtmetratges VI Edició organitzat per Mans Unides. Als 18 anys va tornar a viralitzar-se a causa d’una notícia publicada a El Periódico. Als 19 anys va publicar el seu primer llibre, Estima, el que el va convertir en l’autor més jove de les Terres de l’Ebre.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048