Cendres Violetes

Colección Novela

Un libro de Jaume Buxó Reynals

Cendres Violetes és una novel.la d’acció, o si voleu d’accions que van més enllà de la simple aventura perquè tenen com a rerefons una ambició superlativa: l’assoliment del poder, objectiu sovint tacat amb la sang de totes les guerres.
Cendres Violetes narra les peripècies d’uns personatges que per diferents motius es troben involucrats en la recerca d’una droga, capaç d’expandir la consciència i il.luminar l’enteniment amb una lucidesa excepcional, és a dir un fantàstic multiplicador de les capacitats intel.lectuals i una font de coneixement i saviesa que donaria un poder immens a tot aquell que la consumís.
Els principis actius d’aquesta droga són atribuïbles a un fong que contribueix al procés de fermentació d’un most, és a dir un llevat que té la particularitat que només pot existir en simbiosi amb una determinada varietat de cep que data de l’època bíblica i que actualment es considera extingit. Però queden unes llavors que encara poden germinar…
Encara que la introducció transcorre en el segle I, l’acció passa al llarg del segle XX i es situa en escenaris geogràfics tan diversos com: Catalunya, Bèlgica, Israel, i Belize.
És una novel.la en la que hi trobem: desaparicions, assassinats, amor, sexe, amistat, però que també voldria tenir una dimensió moral en mostrar el desenllaç dels conflictes que es presenten als seus protagonistes sobre temes com la lleialtat, el compromís, i la transcendència.

Biografía:

Va néixer a Barcelona l’any 1943. De ben petit anà a viure a Sabadell, la ciutat de la seva família paterna.
Cursà els estudis primaris als Escolapis de Sabadell i el batxillerat, en règim d’internat, al Col·legi Sant Ignasi de Sarrià.
L’any 1966 és llicencià en Dret per la Universitat de Barcelona i exercí l’advocacia a la ciutat de Sabadell.
Durant vuit anys formà part de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats.
Posteriorment la seva activitat professional es centrà en l’àmbit de les assegurances de crèdit.
És aficionat a la navegació a vela i a les caminades per la natura. Li agrada viatjar, llegir i escoltar música, sobretot jazz i clàssica.
Ha escrit poesia, assaig i contes infantils.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048