Divuit

Colección Relatos

Un libro de Platypus Arts

Els 18 relats que conté aquest recull són el resultat del primer concurs de relats curts dut a terme per l’associació cultural Platypus Arts.
El lector coneixerà exploradors que s’escapen del seu destí, notícies impossibles de donar, reviurà l’embarcament a l’avió d’aquelles últimes vacances, recordarà el genial Marcel Duchamp, coneixerà una emblemàtica anciana aristòcrata o l’arribada d’uns extraterrestres.
Romanticisme i malenconia, l’absurd o el costumisme, descripcions amb un estil i ritme admirables o atípics punts de vista. Tot plegat per acabar donant un recull amb diversitat d’estils, arguments, ritmes i força, per bé que compartint tots ells la màgia d’una increïble història encabida en menys de 2500 paraules.

Biografía:

L’IEC el defineix com a “Mamífer monotrema del grup dels prototeris, ovípar, de vida amfíbia, amb un bec semblant al de l’ànec, els dits dels peus units amb membranes i el cos cobert de pèl gris molt fi, que habita Austràlia i Tasmània (Ornithorhynchus anatinus).”
De ben segur no són les paraules que conviden al somriure com ho aconseguirien fer Douglas Adams o Bill Bryson però el fet és que es fa difícil de descriure. El recurs fàcil passa per identificar les seves parts amb les d’altres animals: bec d’ànec, potes de llúdria, cua de castor i, sent mamífer, pon ous com una au. No hauria d’estranyar doncs que, quan el primer exemplar va ser enviat a Anglaterra, fos pres per una broma dels científics que jugaven des de l’altra banda del planeta.
L’ornitorinc és, indubtablement, un animal curiós.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048