El blues del carrer16 | Editorial Circulo Rojo

El blues del carrer16

Colección Novela

Quiero comprarlo
Un libro de Salvador Gual Tarruella

Manuel Osorio, un empresari de la vella escola, és trobat assassinat una freda tarda de gener dins la nau de la seva empresa, en un polígon del Vallés Occidental. El Sotsinspector Amadeu “Ringo” Estany i la Sergent Anna Giralt es faran càrrec del cas furgant en l’entorn de la víctima. La investigació els durà a un passat obscur i corrupte on descobrir la veritat serà més difícil del que sembla.
“El blues del carrer 16” és una història tràgica, narrada amb el llenguatge de la novel·la negra i on hi caben també la importància de la família, l’oblit i l’enyor d’una època que ja no tornarà.

www.elbluesdelcarrer16.com

Biografía:

Salvador Gual Tarruella és funcionari de la Generalitat i professor de música. Des de la infantesa sent molta atracció pels còmics i el dibuix. Aficionat a la lectura desde sempre, amb el temps desenvolupa una gran atracció per la novel·la negra i el true crime que l’empeny a escriure relats curts, sempre relacionats amb el gènere. Escriptors com ara Andreu Martín, Carles Quílez, Luis Rendueles, Alexis Ravelo o Carles Porta, entre d’altres, són alguns dels seus referents. Actualment dedica una part del seu temps lliure a l’escriptura i la música. “El blues del carrer 16” és la seva segona novel·la i la primera que publica.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048