El cercle incomplet

El cercle incomplet

Colección Novela

Comprar libro
Un libro de Xavier Garrido

Les inundacions del Vallès de 1962 són les responsables de que en un moment de les seves vides, coincideixin els dos protagonistes d’El cercle incomplet, fruit de l’atzar i la fatalitat. Aquesta trobada impactarà en la vida de l’Àngel, que mai podrà arribar a expressar-li a l’Emília, el seu agraïment per haverli salvat la vida.

Basada en testimonis reals, El cercle incomplet ens mostra dues persones que, vivint en universos diferents, ambdues han de vèncer lluites i adversitats per sobreviure, com patir les pors de la guerra i la diferència de classes, o deixar-se literalment la pell en maltractaments i en l’explotació infantil.

L’Emília i l’Àngel són els protagonistes de dues vides humils i senzilles, però molt intenses, farcides d’emocions i de sentiments, plenes d’alts i baixos i marcades per uns esdeveniments que acabaran conduint les seves passes cap a la terrible riada d’aquella tardor de 1962.

Biografía:

Xavier Garrido Tosquellas (Barcelona, 1953). Dedicat professionalment als projectes  informàtics, va experimentar des de ben petit una marcada sensibilitat per la música i les manualitats, desenvolupant amb el pas dels anys, altres inquietuds creatives, com els audiovisuals o els textos escrits. Va ser l’interès per narrar sentiments, vivències i estats d’ànim, el que el va portar a escriure aquesta novella.

http://www.gat.cat/novela.htmlContacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048