El despertador de la vida

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Pere Carbonell Vidal

Què faries si cada cop que sonàs el despertador et vessis submergit en un desgavellament major que l’anterior? Què passaria si la teva vida es convertís en una autèntica Odissea, com si es tractàs d’una maledicció de la que no poguessis escapar? Això és el mateix que li passa a en Marc, el protagonista de la novel·la, el qual es veu obligat a esquivar la infinita espiral de conflictes que li causa la seva pròpia família i amics. Són tantes les peripècies que el seu dia a dia és una aventura constant i sense descans. Podrà ell amb els problemes o els problemes podran amb ell?
En Marc, però, és només una víctima de la societat actual. És per això que aquest llibre és una crítica social on es posen a debat temes tan humans com la família, l’amor, l’amistat, la cultura, etc. Et sentiràs identificat amb el protagonista des del primer moment degut al realisme de la història, perquè El despertador de la vida no és més que un reflexe de la nostra vida, del dia a dia, de l’essència de l’home a la societat de segle XXI. No et deixarà indiferent!

Biografía:

Pere Carbonell Vidal (Palma, 1999) amb només devuit anys publica la seva primera novel·la, El despertador de la vida. Estudià primària al CEIP Aina Moll i Marquès, cursà l’ESO i el batxillerat social a l’IES Ramon Llull. Actualment, estudia magisteri a la Universitat de les Illes Balears.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048