el-iaio-pere

El iaio pere ho sap tot

Colección Novela

Un libro de Margarita Company Payá

Jordi i la seua germana Montse viuen a Barcelona, a un àtic a la part alta, mirant al Tibidabo.
El seu pare desapareix al mar i el iaio Pere, que anava amb ell però sobreviu, comença a tindre problemes de memòria i es perd per la gran ciutat.

A causa de tot açò, de la nit al matí decideixen traslladar-se al poble de la iaia materna, a la comarca del Comtat (a mig camí entre Alacant i València). Allà trobaran l’ajuda i la solidaritat de tothom.

Hauran de fer amics nous i, amb ells, compartiran rialles, jocs i aventures que els uniran per a sempre.

L’amistat, el respecte i la tolerància és un valor que estarà ben present al llarg de tota la història.

Biografía:

Margarita Company Payà (Alcoi) estudià magisteri a Alacant.
Ha escrit nombroses obres de teatre infantil que han sigut representades pel seu alumnat al llarg de l’etapa docent: “Lluneta”, “La Capseta de Música”, “Palomino Mensajero”, entre d’altres, guanyant el premi R. Insa “al millor libretto” en “Dialoguem”.
En octubre de 2014 rep el 1r Premi al XXVI Concurs de Teatre de l’Associació de Sant Jordi (Alcoi) amb l’obra “Te n’has passat deu pobles”
Ha participat en diversos concursos de relats curts de l’Associació sènior de l’EPSA quedant guardonada els anys 2012, 2014 i 2017.
Obté premi al concurs de micro-relats de Fogueres de Sant Joan d’Alacant amb el tema “Pluja” (2018)
En poesia, els premis han estat en “Tonalitats d’estima” (Àrea de Benestar Social d’Alcoi) el sonet “Guerrers” (Art i paraules per a la nostra Festa)
A les acaballes de 2022 auto-edita la seua primera novel.la “El iaio Pere ho sap tot”Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048