El manuscrit del Temple

El manuscrit del Temple

Colección Novela

Un libro de Antonio Carrère Garriga

En Sergi Muntades, cap de les excavacions arqueològiques que es desenvolupen al castell de Miravet, desapareix del mapa sense deixar rastre. Raquel Laguàrdia, parella de l’arqueòleg, es converteix de sobte en la principal sospitosa de la desaparició i en la víctima d’una inquietant lluita de poders. Decidida a arribar fins al final, la Raquel es veu immersa en una trama trepidant on res el que sembla. Serà l’inici d’una aventura que transcorre a cavall entre les terres de l’Ebre i Barcelona, amb el misteriós passat del castell com a rerefons.
La seva particular investigació la portarà a conèixer de primera mà l’enigmàtica història que amaga el castell, i a desvetllar el paper cabdal de la fortalesa en l’univers mític dels templers.
Un sotsinspector desconfiat, un publicista seductor i un mossèn de poble són alguns dels inesperats companys de viatge de la Raquel en la seva recerca. A poc a poc descobrirà que el seu enemic és molt més poderós del que imaginava, i que la veritat pot ser un tresor massa valuós com per ser revelat.

Biografía:

A mig camí entre el relat històric i el thriller policíac, El manuscrit del temple representa el debut d’Antoni Carreré com a novel·lista. Format com a enginyer i amb una innata curiositat pel món que l’envolta, Carreré aposta per una narració àgil i una prosa espontània, que dóna ales a la imaginació dels lectors.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048