els-papirs-de-barcinos

Els papirs de Barcino

Colección Historia Novela

Un libro de Carles Guinart

Sovint hi ha troballes arqueològiques sorprenents. Aquesta que es va fer al vell Palau Reial Major de Barcelona ens permet poder mirar pel forat del pany i conèixer —gràcies a l’atzar i a les hàbils mans dels copistes medievals— un munt d’històries personals viscudes a la primera part del segle II a les contrades romanes. Instantànies de la vida de personatges de tota mena i condició que van fer la seva arreu dels territoris de l’Imperi, arrossegant els seus anhels i les seves contradiccions fins les més llunyanes terres del món conegut.

Aquestes cròniques són una vigorosa recreació del món romà del segle II, ficcionades a partir de les peripècies de les dones i homes protagonistes.

Un relat plantejat com un viatge fascinant pels dominis de l’Imperi.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Aquest és el seu primer llibre. Viatger de mena, fàcilment fa la motxilla i toca el dos.
S’ha guanyat les garrofes de moltes maneres, les últimes dècades fent de mestre al Vallès Oriental. Interessat en el Moviment de Transició (Transition Network) i en els principis de la Permacultura. Una matinada va patir una ensonyació que el va obligar a escriure aquest llibre.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048