Ens veurem in altra vida

Colección Novela

Un libro de Cristina Gargallo i Lorente

Els beneficis de la dansa oriental terapèutica i el ioga poden arribar a límits insospitats en el despertar espiritual de les protagonistes de Ens veurem en una altra vida, oi?
Com si el destí ho hagués preparat tot, les sis protagonistes entrecreuen les seves vides per connectar amb un Univers que s’estén entre el passat i el present.
Inconscients del que està teixit en els seus vels i mocadors orientals, s’aboquen a aventures quotidianes que esdevenen màgiques, perquè finalment, les hi dóna un sentit a la seva existencia.

Biografía:

Va néixer a Barcelona l’any 1971 tot i que ja fa uns quants anys que resideix a la ciutat de Gavà.
Des la seva infància que escriu relats curts, reflexions i poemes que guarda amb recel en un bagul amagat en un armari, amb la intenció de contenir infructuosament la seva afició secreta.
Amb els anys, el seu ser interior es rebel·la d’aquest secretisme autoimposat, publicant en el seu blog personal tot allò que li transmetia la seva alter ego.
Amb Ens veurem en una altra vida, oi? es materialitza la seva primera novel·la que navega entre el gènere fantàstic i la realitat, atès que aquesta, com diuen els místics, podria ser només una il·lusió o maia.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048