erotitzades-immerses-en-el-plaer

Erotitzades, immerses en el plaer

Colección Sin categoría

Un libro de Anna Moore Forn / Fina Joseph Caballé

Erotitzades, immerses en el plaer són 14 relats que t’impulsaran directament a l’èxtasi orgàsmic. Catorze relats on les autores han experimentat i potenciat el sabor picant de la pell que impregna cada personatge, on han explorat cada racó i cada plec de la sensualitat (d)escrita, on s’han embriagat amb cada paraula i s’han pertorbat a cada gemec.
A Erotitzades, immerses en el plaer hi assaboriràs bocins de cel i la mar salada, hi descobriràs la taca del mapa tot tenyit de blanc i et perfumaràs amb petricor; lidiaràs amb les energies denses de sorra i sal; i et faran escollir si ara o mai. Si vols estar ben servit hauràs de cantar amb do de pit, i deixar de colar-te en els seus somnis… Perquè, després de tastar-nos, seràs tu qui ens anhelaràs dins dels teus.

Advertència de les autores:
Si ja ens coneixes, hauràs pogut experimentar els efectes col·lasexuals que s’han despertat en tu.
I, si encara no els has gaudit, ara tens l’oportunitat de fer-ho.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Anna Moore Forn

La intensitat amb què viu la vida fa que irradiï erotisme allà on va i en tot allò que fa. És gairebé impossible distingir on aboca més passió: si a la vida real o als seus relats. Per a ella, escriure és fer l»amor a través de les paraules, i llegir és albirar un esbós d»ànima.
Les seves ànsies d»expandir erotisme l»han convertit en una exploradora insaciable dels camins del desig i del despertar de la sexualitat femenina com a eines per gaudir d»una vida càlida i satisfactòria. Tot un cúmul de plaers indescriptibles que ens sedueixen, ens exalten, i entreteixeixen vincles amb qui ens envolta.

 Biografía:

Fina Joseph Caballé
El fet d’haver nascut l’any 69 l’ha marcat per sempre més i ha fet més forta la intensitat de la seva rebel·lia, la seva tossuderia i l’entusiasme per l’escriptura, sobretot si parlem d’escriptura eròtica. La passió que hi posa a cadascun dels seus personatges formen part de la seva pròpia, ja que la Fina viu apassionadament i amb amor tot allò que fa, que escriu i que toca. Enamorada de les petites coses quotidianes com és, fa que els seus relats traspuïn en la pell del lector, com el frec a tocar, com el baf calent en besar.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048