fils-de-put

Fils de put

Colección Novela

Un libro de Jaume Cabanes Cullerés

Passat i futur s’entesten a treure a la Sofia del llarg son que és la seva vida. Aquestes forces contraposades la faran ballar com una baldufa per descobrir-se a ella mateixa i li revelaran l’existència d’un món que va més enllà dels murs invisibles que separen el seu barri de l’univers. L’herència enverinada del seu pare la precipita a enfrontar-se a situacions que la posaran en risc però que a la vegada li donaran l’oportunitat de créixer, encara que sigui contra la seva voluntat. La gent de sempre i les noves amistats, en especial el Lex, l’ajudaran en els tràngols més amargs. En el context de la guerra bruta de les clavegueres de l’Estat contra la preparació del referèndum d’independència, la Sofi es veurà forçada a jugar un paper que odia i que va en contra de la seva manera de ser. Màfies, proxenetes, policies, detectius, estudiants, professorat, amigues, companys, CDR, polítics, difunts, tots ells formaran una estranya aliança que, segurament, farà desaparèixer la Sofi per sempre més.

Trobar les seves arrels era clau per donar sentit a la part salvatge que dominava els seus impulsos.

Biografía:

Jaume Cabanes Cullerés va néixer a Manresa el 1961 però fa més de trenta anys que va anar a viure al Vallès on ha desenvolupat la seva vida familiar i professional. En tots aquests anys s’ha dedicat al món de l’educació.

Ha estat mestre d’educació infantil i de primària i, darrerament, professor de secundària i a la universitat. La seva docència ha estat sempre lligada a la psicopedagogia i a la narrativa audiovisual. Ha escrit diversos relats curts que han estat premiats en alguna de les localitats on ha exercit. En aquesta novel·la, la primera que publica, s’inspira en algunes de les situacions i llocs viscuts però tota semblança amb la realitat és pura coincidència.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048