Israel, Palestina, Terra Santa

Israel, Palestina, Terra Santa

Colección

Comprar libro
Un libro de Oriol Colomer i Carles

El llibre que teniu a les mans és bàsicament un llibre de viatges, que però incorpora altres models literaris. Es tracta d’un relat personal, biogràfic i d’assaig, que cobreix un llarg període d’un any i un viatge, anys després, de quatre setmanes. L’itinerari és a la vegada geogràfic i mental. L’autor en fa un periple mental, amb sovintejats esdeveniments viscut, fins acabar amb la tragèdia mental de tancar un cicle religiós a la Muntanya de les Oliveres. Molts espais i referències bíbliques són comentades de forma crítica des dels coneixements acadèmics de l’autor. S’hi troben també dos apèndixs: un diccionari ortogràfic català de paraules hebrees i àrabs, tot explicant-ne el significat, i una bibliografia bàsica sobre Israel i el judaisme. L’autor expressa i manifesta un afecte normal pel món del judaisme.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Oriol Colomer i Carles (Barcelona, 1941) és Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació
per la Universitat de Barcelona (1990), Llicenciat en Sagrada Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma (1968), Llicenciat en Sagrada Escriptura per l’Institut Bíblic de Roma (1971), Alumne Titular per l’Escola bíblica de Sant Estevede Jerusalem (Israel), (1975). Diplomat de Proficiency en Llengua anglesa per la Universitat de Cambridge (1978).
Ha exercit de Professor a la Facultat de Teologia de Barcelona (Sant Cugat del Vallès), (1972-
1976), Catedràtic d’Institut de Batxillerat en la doble especialitat de Filosofia i Llengua Anglesa als Instituts de Calella, Agramunt, Tàrrega i Guissona. Viu ara jubilat a Lloret de Mar, des del 2002.
La seva obra escrita consta dels llibres següents: Petita història del bisbe Torras. Barcelona: Editorial Mediterrània, 1998.
Josep Torras i Bages (1846-1916). Sabadell: Fundació de les Arts i de les Lletres de Sabadell
(Quaderns), 1996. Records lloretencs (Col·lecció Ítaca, 2). Lloret de Mar: La Costa Publicacions S.L., 2007.
Carpe diem o el mirall del paganisme. Girona: CGT, 2007. Filosofia des de zero. Lloret de Mar: La Costa Publicacions S.L., 2008.
Josep Torras i Bages. Filosofia i darrer epistolari fins ara inèdit. Lloret de Mar: La Costa Publicacions S.L., 2012.
300 Articles (1975-2012). La Costa Publicacions S.L., 2013.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048