la-historia-de-les-letres

La història de les lletres

Colección Infantil y juvenil

Un libro de I. M. Cuadrado

Quan ensenyem a llegir, per què sempre la lletra “a” és de l´abella i la “e” d´elefant? Per què no poden ser d´Albert Einstein i d´Es-pronceda? Per què no aprofitar i “traure suc” a l´ensenyament?

La història de les lletres és un quadern de lectoescriptura que preten ensenyar a llegir i a escriure a la vegada que es coneixen personatges històrics o actuals, barrejats amb temes transversals com ara la igualtat, l´autoestima, la integració… També abarca continguts científics i d´astrologia. Tampoc oblida aquest quadern els continguts gramaticals propis d´aquestes edats.

Sóc mestra de Primària i especialitzada en llengua estrangera. He treballat amb alumnat de totes les edats però durant molts anys treballe amb alumnes de sis i set anys. Aquesta edat és ideal per a començar el procés lectoescriptor. És, per això, que després de tants anys ensenyant a llegir i escriure, he volgut posar el meu toc a la manera de fer-ho. Després de dur a la pràctica amb els meus alumnes aquest quadern, vaig comprovar que els resultats van ser molt satisfactoris. Espere que pugues gaudir d´aquest llibre amb tantes ganes com jo ho he fet.

Biografía:Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048