La ira del Fènix

La ira del Fènix

Colección Novela

Un libro de Rafa Melero Rojo

El Grup d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra de Barcelona es troba immers en la investigació del macabre assassinat d’una psicòloga quan es produeix una estranya desaparició.
La relació entre aquests fets portarà el Grup, amb el seu sergent al capdavant, a viure un episodi totalment inesperat, que no només afectarà el cas, sinó que canviarà les vides i el destí dels investigadors. La ciutat de Barcelona serà testimoni del desafiament entre la ment criminal d’un psicòpata i els conflictes sobre el bé i el mal del sergent de policia que l’ha de caçar.

Descubre algunas reseñas de este libro

Biografía:

Rafa Melero Rojo va néixer a Barcelona, però va passar la infància a Lleida, fins que l’any 1995 va ingressar en el Cos dels Mossos d’Esquadra.

D’ençà de llavors ha treballat en ciutats com Figueres, la Bisbal de l’Empordà, Lleida, l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa, entre d’altres, i ha desenvolupat la seva trajectòria professional íntegrament dins la policia judicial, en grups com ara el d’Homicidis, Salut Pública o Delictes contra el Patrimoni.

Aquesta és la seva primera novel•la, en la qual presenta una trama basada en el misteri i els conflictes personals i quotidians d’uns personatges molt propers. S’endinsarà, gràcies als seus coneixements, en el món de la investigació criminal, per crear un relat de ficció apassionant, que mantindrà el lector en suspens fins a l’última pàgina.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048