La Senyora Guineu

Colección Infantil
Quiero comprarlo
Un libro de Irene Isart Maranillo

Que passaria si un bon dia casa teva s’omplis de brossa? Això és el que li ha passat a la senyora guineu i als seus amics per sort tindrà l’ajuda d’algú molt inesperat per superar aquest contratemps. La senyora guineu és un conte pedagògic que pretén conscien-ciar als més menuts sobre la importància de cuidar de la natura.
Irene Isart Maranillo (1991 Cornellà de Llobregat).
Des de molt jove va descobrir la seva veritable vocació com a mestra, Graduada en Educació Infantil per la Universitat de Barcelona i en Edu-cació Primària per la Universitat Internacional de la Rioja. Va començar la seva aventura com a escriptora gràcies als seus alumnes. Animada per la seva família i els seus companys de professió va decidir publicar el seu primer conte, amb l’esperança de fer del món un lloc millor.

Biografía:

Irene Isart Maranillo (1991 Cornellà de Llobregat)
Des de molt jove va descobrir la seva veritable vocació com a mestra, Graduada en Educació Infantil per la Universitat de Barcelona i en Educació Primària per la Universitat Internacional de la Rioja. Va començar la seva aventura com a escriptora gràcies als seus alumnes. Animada per la seva família i els seus companys de professió va decidir publicar el seu primer conte, amb l”esperança de fer del món un lloc millorContacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048