lempresa-com-a-sistema

Lempresa com a sistema

Colección Ensayo

Comprar libro
Un libro de Josep Maria Costa

Aquest llibre és un recull personal del coneixement adquirit en un viatge de més de trenta anys com a dirigent a Xerox i com a assessor en el desenvolupament de la gestió a moltes empreses de diferents mides i sectors.

L’ objectiu és compartir una manera de veure i entendre una empresa com un sistema, aportant els principis metodològics que més m’han ajudat en la meva tasca.

L’estructura pretén guiar el lector pas a pas, des del punt de sortida fins al coneixement necessari per preveure les implicacions i els beneficis del plantejament proposat.

Biografía:

La curiositat ha fet que al llarg de la meva vida m’hagi interessat per diferents aspectes del coneixement buscant una visió multidisciplinària a l’hora de mirar el context.

He tingut la sort de desenvolupar la meva carrera professional a Xerox, on vaig gaudir de l’oportunitat de rebre una formació en gestió que em va permetre especialitzar-me en models de gestió de l’excel·lència basats en la gestió per processos; i també vaig rebre formació en benchmarking, impartida per Robert S. Camp.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048