Les cartes de la calaixera

Les cartes de la calaixera

Colección Novela

Comprar libro
Un libro de Eduardo Corbatón Pla
¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Eduardo Corbatón Pla naix al número 70 del carrer Saragossa de la Sénia el 9 de setembre de 1963. És allà on, de sobte, assaboreix una llarga i profunda glopada de mestral que li omple els pulmons i el convida a obrir els ulls per primer cop.
Després de finalitzar els estudis de Magisteri a la Rovira i Virgili de Tarragona i de desaprofitar un any i escaig per l’antic regne de Lleó, comença a treballar al sector industrial desenvolupant tasques de gestió comercial, formació i logística, fins l’actualitat.
Si en la seva primera novel•la ens presenta un relat de caire històric des¬tinat a lluitar contra l’oblit i el desmemoriament forçats pels guanyadors de la darrera contesa, en aquesta segona, Crucio ergo sum, ens planteja una batalla més actual, més pròxima en el temps però no per això menys dura, crua i desigual. Amb la creació de tèrbols personatges que encarnen les misèries humanes i els més baixos instints, exposa esfereïdores situacions que, de tan comuns avui dia, hem assumit com normals. L’aspror del relat s’apaivaga amb l’aparició de comediants esperpèntics, que viuen situacions grotesques, i amb la sàtira envers una societat que, malauradament, va degenerant cada cop més cap a l’egoisme i la insensibilitat envers el proïsme..Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048