Les ombres del despertador

Colección Ensayo

Quiero comprarlo
Un libro de Pere Carbonell Vidal

“Ell només va deixar una carta de suïcidi, però més que això, va deixar una gran incògnita, un buit abismal dins l’ànima de tots els qui l’estimàvem…”

Cinc anys després de la mort del seu germà, na Lluc torna a Palma, la seva ciutat natal, on comença a construir una nova vida. El retorn a casa la torna a la realitat, una realitat de la qual va voler escapar fa un lustre, però que els fantasmes del passat no deixaran de recordar-li. Els secrets familiars que va deixar enrere dansen ara entre la veritat i la mentida, entre la llum i l’obscuritat.

Les ombres del despertador és una crítica social atrevida on es tracten temes tan essencials com l’amor, la mort, la família, el feminisme i la llibertat sexual, entre molts altres. Els personatges, junt amb els seus turments, desitjos i passions t’atraparan des de la primera pàgina.

Biografía:

Pere Carbonell Vidal (Palma, 1999), graduat en Educació Primària per la Universitat de les Illes Balears. El 2018 publica la seva primera novel·la, El despertador de la vida. El 2021 publica Les ombres del despertador.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048