Memòria del Big Bang

Colección Ensayo

Quiero comprarlo
Un libro de Francesc Ferrandis Ibáñez

“Consideres que eres únic i immutable, però puc relatar la història de la teua canviant existència, una més d”entre totes les existències. Vares nàixer amb la fogonada de la consciència i puc representar-te entre el fang residual de la gran riuada, a l”ombra de les Torres de Quart de València. El teu ésser es va modelar a través d”altres grans cataclismes. Abans del teu adveniment impera el misteri: Tot va nàixer del No-res, i Tot tornarà al No-res. Més que el narrador dels teus dies sobre la Terra, soc l”escrivà de la Radiació del Fons Còsmic que esbossa els signes incomprensibles de la Gran Explosió, origen d”un Univers convingut. Em constituïsc en eco de l”oracle que anuncia la inevitable vinguda del meu Regne.”

Biografía:

Francesc Ferrandis Ibáñez és valencià. De major volia ser futbolista… Va treballar com a Administratiu en una Gestoria-Assessoria Mercantil, i de funcionari en l’Ajuntament de Benifaió (també en
L’Eliana). Llicenciat en Dret per la Universitat de València, ha escrit el llibre La València
virtual (L’Eixam Edicions, 1998), de reflexions al voltant de la qüestió nacional
valenciana.
A més, va col·laborar en la publicació de l’obra La València que volem, elaborada pel Grup d’Estudis “Francesc Eiximenis” del PVN, centrada en la problemàtica i en un futur desitjable per a la Ciutat de València.
De les seues inquietuds sociopolítiques varen nàixer alguns articles en la premsa valenciana, així com dos blocs:
La València virtual
(lavalenciavirtual.wordpress.com).
Espiral de indignación
(podemoslaespiral.wordpress.com).Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048